Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskare

månen har ögon i snön

miljardiskt glimmar de i snökristaller
och jag tänker på trollsländors facetter
på deras enorma runtomögon

och drömmer om sommar och rasselflykt
där över våra nu så snötyngda ängar

medan
somsagt
månen kallt värmer oss
och rådjursskallen ekar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-30 17:27



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Vackert och stämningsfullt må jag säga! Vilka härliga bilder du målar!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP