Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet



ber du mig förklara
säger jag dig

andas


för det som griper dig
är döden

så låt dig - förstå

friheten


andas


lät dig


*

det finns en ömhet
jag ej kan namnge

en förundran där
för mötesstund

när du skiljer dig
från människor

försök förklara frånvaron
i den rörelse som tänjer

livet som frånskilt väsen




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 751 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-30 21:44



Bookmark and Share


  Jaseph
Vackra och mystiska ord om livet. En text att meditera över.
2010-01-08

  Yrre VIP
Mycket fint!
2010-01-08

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-08

  thyra
Vacker och ett fint val!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale