Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade liten

Omhuldad, hjälplös.. Vid mitt värmande, närande bröst.. Naken, oskuldsfull beröring.. Älskade liten.. Mjuk som dun, är din lilla hjässa...




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-01 16:47



Bookmark and Share


  aol
känner hur mitt hjärta omslutes av värme,
2011-03-15

  oMareld
åh , får en varm känsla i bröstet när jag läser denna
2010-01-01

  LassO
luktar gott... ja oftast ;=)
2010-01-01

  Ronny Berk
så omvårdande och vacker; den bilden; som skapas genom den texten
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish