Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat i glaskupan


Inte röra
stilla, stilla
värma
fönstergliporna
innan imman avdunstar
djup ömhet droppar

ord utmed vägen
i skärvor
speglar dig

stilla, stilla
i det obetydliga
viska på ytan
i din famn




Fri vers av w.s.t
Läst 272 gånger
Publicerad 2010-01-02 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w.s.t
w.s.t