Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen

rovdjurs ögon
väckte jorden

obarmhärtiga vidrörelser
egoismens ansikte
bitande, rivande,
pulserande
vargen

kom tillbaks
rista mig djupt med
den kärlek
du inte kan bära

tugga på mina läppar
lås fast mina händer
slicka mina tårar

dina ljudlösa rörelser
ekar

mitt hjärta
i dina ömma händer




Fri vers av w.s.t
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-01-02 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w.s.t
w.s.t