Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansade


i begynnelsen
uti varje sönderslungad atom
sammanväxta ådror
ner till brinnande magma


dansade vi



min ängel, kan det kännas så? känns det så för dig nu?
dansar du utan luft i lungorna?



det gör mig så ont
nu när oceanerna är förgiftade och för länge sedan tömda
när ditt namn inte längre finns på min display, min dörr, min kropp

men jag kan aldrig mer flyta i din tyngdlöshet



min ängel, jag hoppas det känns så för dig nu
med henne vars namn finns på din display, din dörr, din kropp

min ängel




Fri vers av w.s.t
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w.s.t
w.s.t