Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterpromenad 2:a januari 2010



Iskristallerna
gnistrar som diamanter
i solen faller
dunlätt mot marken bäcken
porlar lugnt i ravinen

kottarna skvallrar
om ekorrarnas framfart
bergsskrevan höljt i
i mörker fantasin om
troll bakom isgardinen

storslagen natur
slår med bravur ut stadens
konstlade skönhet
varje dag en ögonfröjd
går mot ljusare tider




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP