Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende



Paradiset är
är vad betraktaren väljer
att se helvetet
är det som överskuggar
allt som pågår på jorden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 14:32



Bookmark and Share


    lory
så sant ,så sant.....
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP