Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter våren



Likt träd frostiga
i vinterskrud bakom en
rodnande sol vill
han att hon ska stå brud i
björkbacken vid midsommar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP