Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näste man till rakning

vad vore världen med bara välrakade män
vad vore världen befriad från skägg

kanske tillochmed rakade på sin hjässa
så slapp vi Simson
och allt vad av hans kraft följde

så slapp vi
måhända
kalachnikovska syner
självmordsbombare och dylikt
och kalottiskt huvudrunkande vid muren

om det nu är så enkelt

att det faktiskt sitter i själva
skägget

fråga mig
jag har burit ett
i decennier




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 18:23



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
vad vore världen

där goda viljor segrade
ja säg du det!
Mitt i prick i ett nötskal med eller utan skägg!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP