Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obegripligt

ur djupet griper jag en ål som halt slingrar sig undan

från rymden plockar jag en stjärna
en nebulosa
och en planet

men samtidigt
mitt i mitt skördande
med korgen full av himlablomster

faller jag handlöst
tyngdfylld
andlöst
skamfull
in
i
det svartaste av hål

så blev det med detta fiskafänge
och med buketten

intet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-02 18:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
människan är en märklig varelsen
sensibelt beskriven av dig och din text
2010-01-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart alster
2010-01-02

  Line W
Ååh så vackert!! Tack! Kram
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP