Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se upp när du ger dig ut!!!!



Brrr som i broddar

 

Klippan var hal

balansen var skral

fallet blev skäl till

ett minnestal.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-02 22:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja man drattar i halkan så lätt uppå stjärten
och känner sig sen som prinsessan på ärten.
2010-01-03

  Carl O Andersson
Gick ut
som förut,
gatan hal
och glatt.
Slog saltomortal,
satt.
2010-01-03

    papillon
Liten tuva.........
Applåd!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP