Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav, tång och tjära



Vågskvalp mot borden
försöker fånga orden
frihetens vindar
sjunger i seglen poet
finner ro i dyningen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 16:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fint poetat med en doft av hav, tång och tjära ja..poetens dilemma!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP