Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ledare förblir ledare



Råbarkad sälle
sadlade om blev prälle
nu from som ett lamm
helvetesängeln är ny
herde för en annan flock




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP