Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ettochetthalvt

"sover du?"
"nej!"
med stängdknipna ögon

"sover du?"
"nej!"
med spjuvrisk min
och ansiktet fullt av ögonglitter

tultspring
ordvrängeri
och sinnet vidöppet mot världen

med farfar under bordet
sen
matar hon honom med kakor
"min" säger hon tillsist om sista biten
blundar
tuggar och skrattar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 20:04



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så innerligt söt.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP