Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsskuggans dal



Står på klippkanten
hänförande vy valet
är uteslutet
måste över ravinen
balansakt på slak lina

har du en gång nått
toppen återstår endast
botten därnere
väntar körsbärsträden i
full blom livets första vår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP