Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon skapta för nuet.

Siluett av en söndertvättad själ
för tankarna framåt mot ett tvekande äventyr.
Livets kalla dagar, immar mot fönstret av evighet.

Uti en vildvuxen trädgård
låter jag mina tankars blommor växa.
De vattnas av den sorg vilket mina läppar inte kan uttrycka.
De näras av den sol som förut brann mot min framtid.

Jag betar på min lyckas åker,
jag betvivlar att detta är verklighet
jag försvinner med åren


Fåglarna kvittrar
kölden biter.
Solen har bleknat
snön lyser upp min väg.
När den smälts


..är jag försvunnen igen.




Fri vers av Erikjohansson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erikjohansson
Erikjohansson