Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burlesk - känsliga läsare varnas!




7/1: Namnsdagslimerick till August och Augusta

 

 

När August beslöt att förlusta

sig grundligt med fagra Augusta

var båda rätt feta.

Det blev till att leta

och se'n till att frusta och pusta.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 11:10

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Även feta personer
har rätt till passioner
och man kan ha trevligt
ja roa sig grevligt
i kärleksaffärer
med feta hetärer
.
Lite gungigt hull
och lite murrigt krull
"Inga dåliga grejer"
sa Erik Gustaf Geijer.
2010-01-07

    Bodil Sandberg
öj öj vilken bild jag får
kräver en styrketår*
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP