Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra ord är överskattade och du din jävel..

min insida är utsida
och dina händer fumlar över mina axlar
torkar ut mina drömmar

jag är du
och jag står inte ut med min spegelbild
torkar tårar med smink

du är jag
och jag hatar varenda del av dig
vi sitter fast i en kväll där inget någonsin tar slut

dina ord upphör aldrig
och mina ögon sluts inte
det ekar ett förbannat förlåt

och min insida blir till intetgjord inför dina missiler
inte en millimeter av mig finns kvar

jag är du
och du älskar mig så





Fri vers av Thaeron
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skygga ögon förbiser det sanna
Fastnar vid skalet
Viker undan
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Thaeron
Thaeron