Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.26
11.24



människan


hon vi möter
vi inte tror vi känner

närmare än så
& vi känner

varandra


låt oss kännas
tillsammans

förenade

är vi




Fri vers av Nightngale
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-26 11:26



Bookmark and Share


    carimba
låt oss kännas tillsammans... nånstans tror jag att man kan hitta nåt gemensamt med alla människor man möter...
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale