Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte såhär!

Du stänger dörren efter slakten
Det är inte bara stämbanden som brustit
Lemmar hänger redan ruttnande över stolsryggar och dörrar
Två utslitna ögon darrar kvar på hallmattan
Läppar blodiga i vädjan
kväljningar
förnedring




Fri vers av Anna Grå
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-10-26 12:19



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Oaaaa. Vaad ska man säga. Orden bara suger tag i en om jag blir tvungen att läsa den gång på gång för att den väcker upp något.
2005-11-14

    afrika
I like
2005-11-02

  himlens hemlighet VIP
oj vilka bilder du målar...otroligt starka...som ett fornordiskt slag till en sång av fleur de mal...ligger länge kvar på tungan...bra!
2005-10-28

  karamellen
En rå, naken dikt, men den fångar mig helt klart. Man riktigt ryser och kan känna förtvivlan.
2005-10-27

  Daniel_78 VIP
starkt ja..
2005-10-26

    ej medlem längre
Huu, vilken sorglig och stark bild du målat upp här, bra
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Grå
Anna Grå