Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Dessa stinkande sylvasst ironiska
förnedrande goda förutsättningar
för en alldeles enastående sommar
De kan ta kål på vem som helst
och jag är inte vem som helst
jag är inte den som klagar
jag är inte den som dör
jag är inte den som söker sig till tryggheten
när alla broar hånler så förkolnat




Fri vers av Anna Grå
Läst 592 gånger
Publicerad 2005-10-26 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med, ironisk och bittert. Men raderna vittnar om talang.
2005-10-26

    ej medlem längre
Ironisk
fast jättebra
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Grå
Anna Grå