Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (exquisite blend)


Tåget ankommer
Ett tvärsnitt av Sveriges snö
fastbränd på fronten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 14:24



Bookmark and Share


    hh
Finfin dikt - jag tycker du borde skicka in den till Tidskriften Haiku - undertecknad sitter i redaktionen och ser absolut till att vi tar in den!
2010-01-11

  Deva
;-) det kan vara roligt med vinter...
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP