Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken talar klarspråk nu

kärleken talar klarspråk nu
vi sitter nära,

tar på din kind
smeker dina tårar,

du är en ros,

jag kysser dina läppar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 979 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-01-09 01:41



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
sensuellt och vacker........
2013-09-16

    Mia Sedvall
Fint och mjukt:)
2013-08-23

  Poson
Vackert och ömt beskrivet
2010-02-13

  Maiah VIP
underbar känslighet som berör...
hur vackert som helst...
2010-01-20

  erkki
Jo, detta är klarspråk utan ord.
skirt, ömt och klart.

Utan ord är idel öra
känna, ana, hoppas, tro
Ord kan lyfta fram det sköra
flera tankar, börja gro

Men när livet sen tar fart
man ska ordna, fixa, göra
mycket annat ska bli klart
Kom ihåg då: "Fortsätt smöra"
2010-01-20

  Sofia Hansson
ohh, va jag får uppfattningen att dom haft det kämpigt med att förstå att dom tycker om varandra, men att dom båda fått upplysning och sedan sitter där tillsamans och slickar de sår som reporna gav.

Mycket fin dikt!
2010-01-12

    ej medlem längre
Fint och sant skrivet!

Enkelt och rakt!

/Ann
2010-01-10

  Ulf Lagerholm
kärlekstexter tjänar för det mesta på att vara enkla och raka, konsten är att göra dem tydliga på rätt sätt, precis som i denna
2010-01-09

  aol
såömt vackert
2010-01-09

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Mycket vackert.
2010-01-09

  LenaJohansson VIP
vacker
2010-01-09

  Glensan
Text jag gillar
oerhört mycket!!!!

Bokmärkes
2010-01-09

    //Nikita
Läser och ler,
en varm känsla väcks,
av minnen
så varma
och mjuka! ))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth