Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagovisa när fåglarna inte sjunger



Vinterkylan bister
trädstammarna snövita
fåglarna tysta
januarisolen står
lågt rådjursspåren frusna

skorstenen ryker
en ny morgon ingen dag
är den andra lik
förutom elbolaget
gör allt för att bli mer rik

Sverige utsålt
skogen malmen elkraften
vin och sprit privat
ska allt drivas bättre så
vintern känns allt bistrare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2010-01-09 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP