Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotflagor



I eldskrift ett tal
skrevs i helvetets kval med
glödande penna
en nekrolog till sina
barn för begravningsdagen

alla ord med och
utan mening prövningar
och glädjeämnen
narcissisten sista ord
brinn för livet inte mig

följde honom in
i döden nekrologen
brann upp med honom
nu vilar de tillsammans
askan färgar himlen röd




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP