Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OnOff, hittad död med ett leende på läpparna



Fredagsnöje för
en uteliggare som
fryser ser Lets dance
utan ljud på en TV
sjunger och dansar i snön

ingen tar notis
människa eller avis
all uppmärksamhet
ägnas bensprattlet inget
alls åt utanförskapet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-09 10:51



Bookmark and Share


  thyra
Mycket läsvärd och tänkvärd text! Bra!
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP