Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hella du gör mig skönt vansinnig av längtan


Hellas sexliv och tips del 1

Den man älskar ska man kunna berätta allt för även om de affärer man längtar efter vid sidan om. Jag Nalltuss som fr.o.m. nu tänker försöka frälsa världen med Hella-rapporter har alltför ofta upplevt att partnern bara blir svartsjuk av sådana förtroenden, men då är det väl inte kärlek.
Själv har Hella både pojkvän som inte gillar porr och ett flertal manliga vänner som älskar både porr och onani som umgängesform. Hella låter sig inte manipuleras av pojkvännens svartsjuka ,särskilt eftersom hon inte kallar det sex som hon gör med de andra. Det som är sex är penetration, och det är bara töntar som vågar påstå nåt annat.
Om Hella känner sig ur form , ett tillfälle då andra nåt piller , kanske även alkohol, eller rentav vill ha läkarhjälp. så tar Hella fram dildon. Det är ju den enda medicinen man har ,säger hon.
Du är bäst Hella!




Prosa av nalltuss
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 13:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Underbart möjligt provokativ. De vilka vilja äga andra människor men förhindras att göra det, brukar bli svartsjuka och ibland även mördare.
2012-07-25

  anita VIP
Så underbart skriven. Stor applåd.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss