Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar man så orkar man.

Håll min hand och håll den hårt!
Jag behöver någon att hålla fast vid.

Även om jag tar felsteg och ramlar ibland,
så håller du mig alltid lika hårt.

Din villkorslösa kärlek, strålar ut genom dina fingar.
Genom din hand visar du mig hur mycket du älskar mig.
De gånger jag är oförmögen att visa dig samma sak,
håll mig då hårt och släpp inte taget.

Så många år och du håller ett lika fast tag om min hand.
Beundransvärt hur du klarar av det,
men jag antar att älskar man, så orkar man.

Håll min hand och håll den hårt och
lova att du aldrig släpper den.




Fri vers av Em
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 14:28



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Väldigt fint om riktig kärlek och omtanke!
2010-01-10

    ej medlem längre
Fint! Jag tror att många vill hålla din hand.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Em