Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertext



Alla tårar som
föll i fjol trädda på tråd
gnistrande minnen
från vår kärleksfulla vår
gömda pärlor i ett skrin

vart år en ny vår
fäller en glädjetår med
dig i mitt minne
musslan havets väktare
behåller vår hemlighet

pärlornas lyster
skänker glädje åt dyster
mörka höstar och
kalla vintrar när nattens
sista andetag tystnat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP