Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av färgpropåer


tavla

"En sådan kulör! Och vilka valörer, sen!"
sa far min, konstnär Sten.

"Ser du!
ultramarint mot himmelsblått
murrigt klippgrått vågbeskänkt
solglittrigt skummigt vitt"

"skäret ockrafläckigt
fågellavsprytt
ejdergungat
tångomflutet"

"saknas kanske bara något rött
Ja! men ser du!
Där kommer ju en segelbåt!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 10:17



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så mjukt målande färgrikt
Fina bilder
2010-01-10

  Monika A Mirsch VIP
Där kommer ju en segelbåt!

och här kommer ett hjärta i storm i kylan
2010-01-10

    ej medlem längre
det där kan jag se :-)
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP