http://www.youtube.com/watch?v=i1_x5F0bTwY&feature=rec-r2-2f-5-HM

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=i1_x5F0bTwY&feature=rec-r2-2f-5-HM




OMAKA STRUMPOR

jag blir lite blyg ibland

så jag imiterar nån

duger inte som jag är

så jag kopierar nån

vad sker om jag är mig själv?

kanske protesterar nån

ska jag vara den jag är?

kanske exploderar nån

 

och tänk om de visste

att jag har omaka strumpor

det skulle nog bli ett ramaskri

panik skulle uppstå

bland alla snubbar och stumpor:

"hur kan någon våga vara så fri??"

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON , over a period of time, January, 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 12:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
:) Ja du...bra fråga! Vad skulle hända?
2010-01-10

  Måna N. Berger
Tänkvärd fråga. Vad skulle kunna hända?
2010-01-10

  Elaine.S VIP
Tänkvärt , med både glimt i ögat och allvar.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP