Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns både ljus och mörker.


Passagen mellan natten och dagen

daggdroppar glittrar i det regnvåta gräset
nedanför de snövita bergstopparna
djupblåa silhuetter lystrar till den
lugna melodin från havet

virvlar i frihet forsar runt i det vilda
eldskimrande vattenfallet
guldskimrande glorior från himlen
svävar i det synliga molnskiktet

hårda iskalla ordvindar krossar bilden
och av skärvorna byggs en ny

där regnet oupphörligt strilar och
det finns stormar i tusental
skuggorna smyger sig fram på marken
oberäkneliga och svårkontrollerade
vindarna skapar inre kyla och
viskar fram nätter

svart kaos sprider sig i morgonluften
och härjar under resten av dagen

mitt liv är en blandning av
fantasi och verklighet
och pågående resor mellan
en ljus och svart värld




Fri vers av Elin E
Läst 162 gånger
Publicerad 2003-10-01 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E