Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns krona

Tittar ut genom mitt fönster
Stirrar mig blind på orörd snö
Nu är den vinterns krona
Den kommer snart att dö
Inte än
Men vid tö

Tidningar beskyller den för kaos
Men den ligger lugn och orörd utanför
Bara en liten stig jag genom den har skapat
Där jag stillsamt då och då går

Ibland ligger snön kvar under svensk vår
Glöm ej att snön kommer igen nästa år
Djuren, träden och svamparna tar den med ro
Ofta den smutskastas, men inte av mig

Ert kaos är inte mitt kaos




Fri vers av sincan
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan