Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMINK

smink förhöjer

smink förnöjer

sminket är som

"k" för öijer

tvivel

tvekan

undanröjer

smink

pink

där min

tanke dröjer

sminket

åtråns skepp

förtöjer

smink bevekar

sminket böjer

smink förlustar

smink förnöjer

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 975 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 21:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Står det så var det min mening. Tack för din kommentar.
2010-01-17

  Ksenia
väldigt bra, synd bara att "förnöjer" upprepades. Men det kanske var din mening?
2010-01-17

    Tea Alex
Intressant! :) Hur man ser på smink är väldigt olika, från person till person. Beror ju på vad man menar för sorts smink också såklart.
2010-01-11

  Lady Alassa
klatschig och vacker dikt
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Det var dock INTE meningen.
2010-01-10

  Mats Henricson
Den har var skoj ! Ett gott skratt fick jag, tack Larz !
2010-01-10

  Lili Samuelsson VIP
gött läsflyt i denna
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP