Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOSMISK KOMET

om jag fick

bli älskad

av någon

som du

och vandra

med dig där

i vårgrönskan nu

om du gav mig hela

din hängivenhet

så skulle jag vara

en kosmisk komet

om jag fick

rå om allt

det där som du bär

bli omfamnad

av allt det där

som du är

så skulle

jag vara

en mångmiljonär

om mjukhetens

skönhet

fick skänka

mig ro

så skulle jag

bli som

en örn i sitt bo

och ropande högt

från vår

upplysta stig

mot himlen:

"det finns ej

rättfärdiga krig!"

på stranden

bland snäckskal

vid vågornas brus

vi byggde

vår kärlek

vår framtid

vårt hus

och ropande

när vi har

ätit vår glass:

"det finns inga

krig som kan

rättfärdigas!!!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/1 2010

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-10 21:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-01-13

  anits VIP
Helt underbar
2010-01-11

    Tea Alex
Applåd!
2010-01-11

  Bibbi VIP
Helt suverän.
2010-01-11

  Staffan Welroos VIP
väldigt snyggt formulerat. rytmiskt.
2010-01-10

  Redeemer
Skönt flyt i detta alster!
2010-01-10

    Sven-Erik Sköld
Oerhört stark/sann och välformad! S-E
2010-01-10

  Anna Hägglund
Väldigt fint skrivet Larz :) Gillar den starkt!
2010-01-10

  Suzy med punkterna
Superbt Larz!
2010-01-10

  Mats Henricson
En UNDERBAR Fredsdikt med patos och känsla ! Bokmärker spontant !
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP