Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liksom kaos


regelbrott

stormfyllt strömlöst
kanske tillochmed mobillöst
översvämmat

insnöat
avåkt
med tidtabellskollapser bland flygplan tåg och buss

ovanligt?

alltid så märkligt
överraskande
detta med

kaos

sådan är inte Denna Världen!
vi har ju skapat den
med minut till minut i tabell!
minutiöst!

kaoslöst
skall det vara!

och inte detta förbannade skeende
som ständigt visar sig vara större än oss själva
och
som skändligen degraderar
oss
skapelsens Krona och Herrar

till fnuttingar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 22:13



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
mobillöst översvämmade rader
2010-01-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Som vanligt kloka ord
2010-01-10

    christie
JA kaos har blivit en del av vardagen
2010-01-10

  peter markurth
bra text
2010-01-10

  Larz Gustafsson VIP
När det gäller just järnvägen så har jag hört från experthåll att det skulle behövas mer räls. Fler spår.
Man är så enkelspåriga från regeringshåll.
Ingen regering har ju tagit tag i den där biten.
Nu är det så att stannar ett tåg stannar alla.
Som ett slags dominoeffekt.

"Fnuttingar". Kul ord.
Ungefär som när Ferlin använder "flarn".
Coolt!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP