Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort fråga

 

 

 

Säg mig varför de besuttna

ofta har så lätt att ruttna?

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 13:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  peter markurth
de har inga ledar värda namnet ännu
2010-01-11

  walborg
Skam kanske?
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Även en sådan som Richard Branson söker ständigt nya kickar.
"Living for kicks", som gamla punkbandet Art Attacks sjöng.
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
För att de trots sin rikedom är otillfredsställda inombords.
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP