Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Mitt rätta jag, göms bakom en fasad.
En fasad av rädsla och tomhet.
Ett hjärta med hopp om att sluta leva.
Allt känns tomt inombords.
Allt känns meningslöst.
Allt tomhet vill fyllas ut.
Av kärlek.
Kärlek till ett annat hjärta.




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 19:57



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vacker längtan i sin sorgsenhet!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd