Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inget att tro på går det inte.


Än stannar änglarna kvar i himlen

elden brinner dess kraft håller kvar
änglarna i himlen
lågorna famlar och vacklar på
mörkerranden
skulle de falla ramlar änglarna
rakt ner på marken

gnistfåglarna för med sig vindarna
flammorna lever vidare
än skiner solen för värmen lyckades
änglarna bevara
upphör inte flamverket förblir natten
den tillfälliga besökaren

men slocknar lågorna faller änglarna
i jordens aska
solen försvinner och mörkret blir
den största härskaren

om inte änglarna lyckas resa sig upp
och vinna kampen
men utan eldens krafter är de för trötta




Fri vers av Elin E
Läst 176 gånger
Publicerad 2003-10-01 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E