Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blev jag nyfiken!




12/1: Namnsdagslimerick till Fridolf och Frideborg

 

Hos Frideborgs Fridolf i Flen

man finner, precis vid  entrén

en mansstatyett

som står på ett sätt

så den framstår som ruskigt obscen.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-12 08:03

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Nämen!
2010-01-14

    Bodil Sandberg
och genast ilar jag till flen
på snabba ben
har man tur
kanske man får skåda
denna figur *
2010-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Ännu ett gott skratt!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP