Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhet


ett café en vardag
regn och lite kallt

kaffet smakade gott
porslinet var tjockt

tomt prat i trio

njöt av tillvaron
i gott sällskap

njuter nu
igen




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-10-26 22:49



Bookmark and Share


  Laijza
Härligt!
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne