Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallandesot

förmildande sveps vi in av kväll
ondskeögonen slocknar

skymning gömmer dig
osedd

och du är inte längre flykting
i ditt eget land

andras hot når dig ej

ljuset
behåller jag inom mig
tänt och
fundamentalistobestänkt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 16:34



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint tecknande rader
fallandesot
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP