Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dölja någonting.


Mörkrets strand vid tårarnas hav

sopar snabbt igen kvarlämnade spår i sanden
de får inte se att jag nyss gick där
inte vid mörkrets strand inte vid tårarnas hav

fotspåren får inte lämnas kvar
mina steg kan jag inte låta dem följa
inte till nattens hav inte till minnenas vatten

jag gömde mina spår då jag kan inte sluta nu
stormarna har alltid varit osynliga förut
till mörkrets ocean är det inte bara att visa vägen




Fri vers av Elin E
Läst 207 gånger
Publicerad 2003-10-01 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E