Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pest eller kolera?

 

 

Vanmakt eller vanans makt?

Skygglapp eller boja?

Båda har förmågan

skapa paranoja.


Vanmakten förlamar,

vanans makt den går.

Trampar tröstlöst vidare

i samma gamla spår.


Tyngd av denna insikt

mumlar jag dock tack

varje morgon jag får liv

i min gamla Mac!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 12:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
super - tur det finns andra
trodde jag var den enda
2010-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
Visserligen är min dator ny, men i alla fall.
Här tillbringar jag många lyckliga stunder.

Klart cool dikt.
2010-01-15

  walborg
Just denna hisnande resa mellan stort och smått är verkligen Du när Du skapar dikt! Stor kärlek till det jordnära - underbar läsning!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP