Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna "Hellas sexliv och tips del 2"


Hellas töntige vän Evert

När Hella städade på Evert Bjölseth's jobb tyckte han hon var sexig och de växlade snart lite flörtiga ord med varandra. Eftersom Hella var betydligt yngre kunde det väl aldrig bli en relation med en sådan fulltaggare, men gärna sex. Ett fåtal kramar blev det också till den dag Hella spjärnade emot och sa att hon redan hade en pojkvän, och var totalt kylig, men sådant utesluter väl inte lite sex.
Då var det väl till att ge upp då, men inte för Evert, för nu när chanserna till sex försvunnit tog SJÄLSLIVET i Everts huvud hand om saken och han inbillade sig att han var kär i stället, och sa: "Jag älskar dig" . Detta accepterade Hella halvvägs genom att hon då kunde få användning för honom. Något "Jag älskar" dig tillbaka blev det ändå aldrig fråga om, trots att man mycket väl skulle kunna säga så till en vän. Evert gick längre än så och sa han var kär i henne, men om sexchanserna hade försvunnit tidigt och nästan inte ens vänskapen var besvarad så finns det inte någon som helst chans att Evert och Hella blir ihop även om han aldrig kommer att sluta hoppas det. Bli ihop är ju både vänskap och sex. En liten ljusning är trots allt att han kan trösta sig med så många andra intressen att ett särbo- förhållande skulle vara fullt tillräckligt.
Enda utvägen att hålla kontakten med Hella blev nu att vara nån slags farsa som oftast ensidigt ställer upp, och motsvarande roll spelar Hella numera för den där pojkvännen som seglade upp samtidigt som Evert och hon gjorde deras första flirt. Tyvärr verkar det som om pojkvännen inte håller måttet längre och det enda som återstår är att han tar hennes trygghet, alltså ett morsaförhållande.
Och själv har Evert Bjölseth alltså förstört alla sina sexchanser sedan han uppgivet sagt att han älskade henne istället för att från början fråga: "Ska vi knulla?".
Hella har ju sent omsider lärt Evert att MAN TIDIGT MÅSTE TA REDA PÅ OM FLIRTEN VILL HA SEX, och och inte stanna vid att ge chokladkartonger blommor eller annat trams, så att man slipper trassla in sig, och dessutom vara så säker på sin potens att man vet att det går att fullfölja det som hycklarnas ögen är skamliga förslag.
Men det är väl så att somliga har det som man kallar DET och somliga har det inte.




Prosa av nalltuss
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-14 13:44



Bookmark and Share


  anita VIP
Frutansvärt bra skriven.
2010-01-14

  LenaJohansson VIP
bra..kul
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss