Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narrow, på engelska står för något trångt, kanske som bilden anspelar på, något trångsynt...


Senryu nr 884 - Överkurs har...




...den betydelsen
att här behöver intet
stå som belöning

för läsarens nit
att kunna läsa, förstå
innehållet som skall

vara så svårt bara
att omskriva för läsaren
att förstå sig på

att även poeten
ifråga själv tappat nu
sitt ord, papperslapp

på vilken skulle
stå skriven någon enkel
förklaring, saken




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP