Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
me tha foe..


Mess in the Ages..

jobba först utifrån dig själv,
o ut o ifrån dig själv, till andra..
meddela ett budskap,
ett redskap du kan använda dig ut av,
ett bud som skapar något mer i din dag..




Fri vers av Timon Sanchez
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timon Sanchez