Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutord eller början till något nytt...vem vet



Inget mer stadsbrus
bara skog och vindars sus
hör sig själv andas
snön ligger vit rådjuren
frustar utanför fönstret

elden sprakar lugnt
i spisen golvtiljorna
knakar där han går
hans hem är inte längre
en borg utan en fristad

för sinnesro där
tankarna flyger och far
livet och orden
har funnit sin mening nu
skriver han i lugn och ro

för byrålådan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rogivande text, fin
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP