Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla borde egentligen få känna att dom är beskyddade av någon. Jag känner det varje dag och det är en underbar känsla.


Guardian Angel

Somewhere in the dark
Luring behind the drapes
With his glowing eyes
He watch you sleeping

He listens to your breaths
Watching your heart beat
Under the gleaming moon
Seeing you turn around

At dawn he disappears
Putting his wings back on
Leaves you in peace
He is you Guardian Angel


Skriven den 21 augusti 2009




Fri vers av MissPuny
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 14:51



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Löwely!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

MissPuny